100
КОФИНАНСИРАНИ ПРОЕКТИ
30
милиони евра ИНВЕСТИЦИИ
30
ПОДДРЖАНИ УЧИЛИШТА
350
УЧЕНИЦИ И МЕНТОРИ

Јавен повик за О2 предизвик 2

Јавен повик за О2 предизвик 2 “СПРАВУВАЊЕ СО КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ“ ПРОДОЛЖЕН Е РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ПРЕДИЗВИК 02 Поради новонастанатата ситуација предизвикана како последица од пандемијата со Ковид -19 рокот за

Дознај повеќе »
Previous
Next

ФИТР ИСТРАЖУВАЊЕ

Важно известување од ФИТР

Известување поврзано со КОВИД-19

Ревизорски извештај за 2018 година

Мисија и цели

Мисијата на Фондот за иновации и технолошки развој е поттикнување и поддршка на иновациската дејност во микро, малите и средните претпријатија за остварување забрзан технолошки развој, базиран на трансфер на знаење, на истражување за развој и на иновации што придонесуваат за создавање нови работни места и за економски раст и развој, истовремено подобрувајќи ја бизнис-околината за развој на конкурентските способности на компаниите.

НАСТАНИ

July

August 2020

September
ПОН
ВТО
СРЕ
ЧЕТ
ПЕТ
САБ
НЕД
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Настани за August

1

Нема настани
Настани за August

2

Нема настани
Настани за August

3

Нема настани
Настани за August

4

Нема настани
Настани за August

5

Нема настани
Настани за August

6

Нема настани
Настани за August

7

Нема настани
Настани за August

8

Нема настани
Настани за August

9

Нема настани
Настани за August

10

Нема настани
Настани за August

11

Нема настани
Настани за August

12

Нема настани
Настани за August

13

Нема настани
Настани за August

14

Нема настани
Настани за August

15

Нема настани
Настани за August

16

Нема настани
Настани за August

17

Нема настани
Настани за August

18

Нема настани
Настани за August

19

Нема настани
Настани за August

20

Нема настани
Настани за August

21

Нема настани
Настани за August

22

Нема настани
Настани за August

23

Нема настани
Настани за August

24

Нема настани
Настани за August

25

Нема настани
Настани за August

26

Нема настани
Настани за August

27

Нема настани
Настани за August

28

Нема настани
Настани за August

29

Нема настани
Настани за August

30

Нема настани
Настани за August

31

Нема настани
en_USEnglish
mk_MKMacedonian en_USEnglish