100
КОФИНАНСИРАНИ ПРОЕКТИ
30
милиони евра ИНВЕСТИЦИИ
30
ПОДДРЖАНИ УЧИЛИШТА
350
УЧЕНИЦИ И МЕНТОРИ

Јавен повик за О2 предизвик 2

Јавен повик за О2 предизвик 2 “СПРАВУВАЊЕ СО КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ“ ПРОДОЛЖЕН Е РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ПРЕДИЗВИК 02 Поради новонастанатата ситуација предизвикана како последица од пандемијата со Ковид -19 рокот за

Дознај повеќе »
Previous
Next

ФИТР ИСТРАЖУВАЊЕ

Важно известување од ФИТР

Известување поврзано со КОВИД-19

Ревизорски извештај за 2018 година

Мисија и цели

Мисијата на Фондот за иновации и технолошки развој е поттикнување и поддршка на иновациската дејност во микро, малите и средните претпријатија за остварување забрзан технолошки развој, базиран на трансфер на знаење, на истражување за развој и на иновации што придонесуваат за создавање нови работни места и за економски раст и развој, истовремено подобрувајќи ја бизнис-околината за развој на конкурентските способности на компаниите.

НАСТАНИ

јуни

јули 2020

август
ПОН
ВТО
СРЕ
ЧЕТ
ПЕТ
САБ
НЕД
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Настани за јули

1

Нема настани
Настани за јули

2

Нема настани
Настани за јули

3

Нема настани
Настани за јули

4

Нема настани
Настани за јули

5

Нема настани
Настани за јули

6

Нема настани
Настани за јули

7

Нема настани
Настани за јули

8

Нема настани
Настани за јули

9

Нема настани
Настани за јули

10

Нема настани
Настани за јули

11

Нема настани
Настани за јули

12

Нема настани
Настани за јули

13

Нема настани
Настани за јули

14

Нема настани
Настани за јули

15

Нема настани
Настани за јули

16

Нема настани
Настани за јули

17

Нема настани
Настани за јули

18

Нема настани
Настани за јули

19

Нема настани
Настани за јули

20

Нема настани
Настани за јули

21

Нема настани
Настани за јули

22

Нема настани
Настани за јули

23

Нема настани
Настани за јули

24

Нема настани
Настани за јули

25

Нема настани
Настани за јули

26

Нема настани
Настани за јули

27

Нема настани
Настани за јули

28

Нема настани
Настани за јули

29

Нема настани
Настани за јули

30

Нема настани
Настани за јули

31

Нема настани
mk_MKMacedonian
en_USEnglish mk_MKMacedonian