Регулатива

ЗАКОН ЗА ИНОВАЦИСКАТА ДЕЈНОСТ
Закон за иновациска дејност
ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА ФИТР ЗА 2017 ГОДИНА
Годишна програма за работа на ФИТР – 2017
ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО 2017 ГОДИНА НА ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ СКОПЈЕ
план за јавни набавки 2017 год
 
БУЏЕТ 2017
Буџет за 2017
 
ПРАВИЛНИК ЗА УПРАВУВАЊЕ НА ИНСТРУМЕНТИТЕ ЗА ПОДДРШКА НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ 05.10.2016
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА ФИТР- 2016
Годишен извештај за работата на ФИТР- 2016
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ФИТР 2015
Годишен-извештај-за-работата-на-ФИТР-2015
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА ФИТР- 2014
Годишен извештај за работата на ФИТР- 2014
ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА ВО ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ
Правилник за систематизација на работните места во Фондот за иновации и технолошки развој
ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ
Правилник за организација на Фонд за иновации и технолошки развој
Пристап до податоци од јавен карактер
Слободен пристап до податоци од јавен карактер
mk_MKMacedonian
en_USEnglish mk_MKMacedonian